Pàgines

12 de novembre del 2011

El triomf de "L'Imperi del gat"

The Cat Empire és un grup de música d’origen australià que es caracteritza per un estil musical diferent amb influències del jazz, ska, rock i música llatina. El grup està format per sis components, i ocasionalment s’hi afegeixen dos membres més. Hi ha una gran compenetració entre tots els membres, que durant tot el concert tenen el seu petit moment de gloria fent un petit solo (una actuació individual).


Amb motiu del llançament del seu cinquè àlbum Cinema, i aprofitant el seu desè aniversari han començat una gira arreu del món. El passat 4 de novembre van actuar a l’Olympia de París (teatre on han actuat reconeguts músics com The Beatles, Frank Sinatra, Janis Joplin o Lluís Llach). Aquest grup, tot i no tenir un gran ressò a Espanya, té una gran quantitat de seguidors a nivell internacional.
El gran èxit del grup es pot entendre fàcilment gràcies a la fantàstica i espectacular actuació que ofereixen als seus seguidors. Aconsegueixen transmetre al públic la diversió i l’estimació que senten per la música. El dinamisme i la gran combinació d’instruments que caracteritzen els seus concerts permeten que després de dos hores i mitja de concert i d’un gran repertori musical, la massa, que salta i canta al ritme dels instruments, demani més.


The Cat Empire és un grup que no només fa cançons; és un grup que sap fer música, i sap com fer arribar aquest art als seus seguidors.

Podeu escoltar la cançó On my way  del CD Cinema aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada