Pàgines

29 d’octubre del 2011

Improvisació en estat pur

Planeta Impro és una companyia de teatre de Barcelona especialitzada en tècniques d’improvisació. Ubicada al Teatreneu (c/Terol 26) ofereix quatre espectacles diferents quatre dies a la setmana: Impro Show, Impro Horror Show, Impro Fighters i Zzapping, el concurs de la improvisació.
Per motiu del seu desè aniversari, el passat dilluns 24 d’octubre, van brindar un espectacle especial. Però com sempre caracteritzat per grans dosis d’humor i ironia.


En totes les actuacions l’espectador es converteix en el guionista de l’espectable, i els actors, amb gran capacitat d’improvisació i amb una rapidesa sensacional aconsegueixen crear una obra a partir de títols surrealistes.  
Abans de començar l’actuació sempre se segueix el mateix ritual, el públic escriu una paraula, una frase o un títol en un paperet, aquest s’introdueix en una capsa i abans de començar les diferents obres d’improvisació s’escull un paper a l’atzar.
Durant una hora i mitja i tot i no tenir una gran escenografia, els actors absorbeixen tota l’atenció del públic amb les seves enginyoses i divertides creacions. L’avantatge d’aquest espectacle és que pots anar les vegades que desitgis, ja que mai tornaràs a veure una actuació igual.


Planeta Impro apropa el teatre al públic, i fa gaudir d’aquest art que poc a poc ha anat perdent seguidors.



Adjunto una petita mostra d'un dels espectacles:
 http://www.youtube.com/watch?v=dt1qCKOGfiw&feature=related

I si voleu més informació: http://www.planetaimpro.com/index_cat.html

(Fotografies extretes de la pàgina web oficial de Planeta Impro)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada